Wednesday, March 16, 2011

Foot Stepped On Stiletto

San Benedetto partecipa a "Tipicità" con un laboratorio sulla "panocchia"


Press City:
San Benedetto: This year the City of St. Benedict will participate in "typical", the review of food and wine production marchigiana giunta alla 19esima edizione....
che si svolgerà a Fermo dal 19 al 21 marzo. Il Comune sarà presente alla rassegna, che richiama visitatori da tutta Italia, con uno stand istituzionale la cui apertura sarà garantita dal personale del Centro Agroalimentare. Lo stesso Centro, tramite la ditta Blu s.r.l., fornirà il pesce necessario al laboratorio dal simpatico titolo "Te la do io... la panocchia" nell'ambito della sezione " Fucina della Tradizione" promosso dall'assessorato al turismo del Comune e in programma domenica 20 marzo. Il programma prevede le relazioni di Mania Cantalamessa, Direttore del Servizio Turismo, su "Il Comune di San Benedetto del Tronto ed il circuito della cucina Adriatic sea: routes multi-media events on the local gastronomic tradition, and Noris Rocchi, coordinator of the "circuits of the local cuisine," which describe the participation of the Municipality of San Benedetto del Tronto in the "Circuit of the Adriatic sea food" . There will be a practical demonstration of Cameli Marco, the chef at Matt, which illustrate the preparation of the mantis shrimp marinated in tomato sauce and a first of mantis shrimp. The presentation will be enriched by Gian Marco vetch, winery "The Fontursia" which will offer a tasting of a wine produced in the 150th anniversary of the unification of Italy.

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